Det er vår – det er tid for loppemarked!

En av de fineste tingene ved å være korpspappa, er å få lov til å være med å arrangere loppemarked. Loppemarked er sosialt, det er gøy, og det hender at jeg får tak i en og annen godbit.

Korpset jeg er pappa i har loppemarked denne helgen. Vi har holdt på hele uka med å hente og ta i mot lopper. Det starta litt labert i dag tidlig, med tåke og regn. Men jomen kom ikke sola, og det ble fullt med folk. Midt på dagen har vi auksjon og det er mye spenennde som blir solgt. I dag hadde vi blant annet en fin brudekjole! Kaféen skaper stemning og gir rom for en pust i bakken. Dessuten har de nydelige, hjemmelaga kaker og nystekte hamburgere.

Loppemarkedet er korpsets viktigste inntektskilde. Det vi tjener her er helt nødvendig for å kunne kjøpe instrumenter og gi musikantene god undervisning. Jeg har sjøl gått i korps, og det jeg lærte der blei fundamentet i min egen musikerkarriére. Derfor er jeg glad i korps – og i loppemarked!

Takk til alle som kom til vårt loppemarked denne helga! Det du kjøper hos oss gir et bidrag til fremtidens kulturliv. Her er noen inntrykk fra loppemarkedet vårt:

 

 

  3 comments for “Det er vår – det er tid for loppemarked!

Comments are closed.