Om meg

Hei. Så hyggelig at du besøker min blogg! Her er litt om meg: portrett av Carl Petter Opsahl med klarinett

Jeg heter Carl Petter Opsahl og er musiker, det farger nesten alt jeg gjør og tenker :-). Jeg spiller i Caledonia Jazzband, Chateau Neuf Spelemannslag og andre band og har spilt inn en rekke plater. På hjemmesiden min kan du høre og lese mer om musikken min.

Jeg er også gateprest i Kirkens Bymisjon, og mye av min tro er formet av mennesker jeg treffer i dette arbeidet.

Om bloggen

På Carl Petters blå blogg skriver jeg om det hjertet er fullt av – mennesker, musikk, byliv, poesi, graffiti og Gud. Carl Petters blå blogg er en slags livssynsblogg der jeg undrer meg over livet og alt som fyller det. I arbeidet med hip-hop-kultur og spiritualitet, utviklet jeg en forståelse av levd spiritualitet, spiritualitet formet av erfaringer. Dette er utgangspunkt for bloggen også, der jeg ønsker å skrive om tro, spiritualitet og livssyn utfra egne erfaringer og mennesker jeg møter mer enn dogmer og hva som er “rett lære.” Derfor blir jeg veldig glad hvis du legger igjen en kommentar hvis noe av det jeg skriver treffer deg – eller hvis du er veldig uenig. 

Gjennom årene har jeg skrevet en del artikler og gjort noen intervjuer. Det beste av dette finner du under overskriften Carl Petters utvalgte. Jeg holder jevnlig foredrag og innlegg om ting jeg er opptatt av: spiritualitet, liturgi, musikk, byliv og erfaringer som gateprest. For booking av foredrag kan du benytte bloggens kontaktskjema. Her kan du også laste ned bilder i høy oppløsning.

Alt jeg skriver på denne bloggen står for min egen regning og kan ikke tilskrives andre enn meg.

For en mer utfyllende biografi, kan du lese mer på Wikipedia.