Carl Petter Opsahl Quartet til Askerjazz 8. februar

Det er mye spennende som skjer for tiden, mange gode musikalske møter med publikum. 8. februar kommer Carl Petter Opsahl Quartet til Askerjazz.

For ikke så lenge siden spilte jeg i Tønsberg med kvartetten. Det var utrolig inspirerende med de fine tilbakemeldingene vi fikk der. I Tønsberg blad stod det blant annet:

Tønsberg Jazzklubb har klart det igjen, konserten på Oseberg på lørdag var en opplevelse for musikkelskere og jazzvenner. Carl Petter Opsahl Kvartett sto for en helt uforglemmelig opplevelse med musikk med mening og tankefull dybde. En høyst inspirerende Carl Petter Opsahl tok oss på en reise i jazzutfoldelse som vi sjelden har opplevd maken til. Livets innhold med følelser og meninger, en reise som nesten fremkalte tårer…

Askerjazz

Nå kommer vi til Asker og spiller på Lancelot, torsdag 8. februar. Vi har vært på jazzklubben i Asker mange ganger, og det er en klubb vi er veldig glad i. Alltid et lydhørt og interessert publikum. Vi har med oss en god blanding av egne låter og perler fra jazzhistorien og kan love et lekent samspill. Jeg har med noen veldig fine musikere, Anders Aarum på piano, Svein Aarbostad bass og Bjørn Olufsen bak trommene. Vi håper du kommer!

Konsert med Carl Petter Opsahl Quartet
torsdag 8. februar kl 19.30 -22.00
Sted: Lancelot

 

Les mer
Carl Petter Opsahl Quartet til Askerjazz. Se presentasjonen på jazzklubbens egne sider
Les mer om kvartetten her