Inn i fjellet! Musikk inspirert av Lærdalstunnelen

Siden jeg var liten, har jeg vært fascinert av tunneler. En mulighet til å reise inn i fjellet, se fjellet fra innsiden. Her er «Inside Mountains,» musikk inspirert av verdens lengste tunnel!

Før påske var jeg for første gang i Lærdalstunnelen. Jeg bar sammen med Ole Bullakademiet på tur til Tom Karlsruds studio i Lærdal, og på tilbaketuren stoppet vi og testa ut lyden. Lærdalstunnelen er 24, 1 kilometer lang og verdens lengste! Inne i tunnelener det noen vakre lysinstallasjoner som bryter opp det lange tunnelmørket. Akustikken er også noe helt for seg selv. Når jeg kom hjem lagde jeg en låt. Når det blir varmere i været har jeg lyst til å spille inne i tunnelen. Inntil da, her er Inside Mountains I.

Inn i Fjellet

Hør mer:
Hver uke legger jeg ut ny musikk. Her er noe av det jeg har lagt ut tidligere:
Velkommen til Voss. En vals inspirert av Voss. Med Jo asgeir Lie, trekkspill.
Vinterlokk. En musikalsk meditasjon inspirert av det vakre vinterfjellet.
Hilsen til Lom. En vals jeg laga mens jeg venta på bussen hjem.
Tenker på deg, en slags vuggesang
O bli hos meg. En New Orleans-versjon av denne kjente salmen. Her spiller jeg den ammen med Håkon Gjesvik.
Blå katedral. Musikk inspirert av skogen og vinteren.

Gå gjerne in på min YouTube-kanal. Der finner du også musikk jeg har laga tidligere.

  6 comments for “Inn i fjellet! Musikk inspirert av Lærdalstunnelen

Comments are closed.