Musikk og spiritualitet. Foredrag i Voss Kirkeakademi

Velkommen til Voss kirkeakademi onsdag 21. mars. «Ein kveld med jazzmusikar og gateprest Carl Petter Opsahl» står det i programmet. Jeg har tenkt å snakke om musikk og spiritualitet utfra mine erfaringer som prest og musiker. Og selvfølgelig har jeg med meg klarinetten!

Jeg er mye på Voss som student på Ole Bull Akademiet. Så jeg synes det var veldig hyggelig å bli invitert av Voss Kyrkjeakademi. Musikk og spiritualitet er noe jeg har vært opptatt av det meste av livet. Jeg har skrevet mye om det, blant annet en doktorgradsavhandling og en bok. Men først og fremst er jeg opptatt av det i det daglige, som musiker og prest. I møte med mennesker. Musikken skaper fellesskap og kan bygger bro mellom folk av ulike kulturer og nasjonaliteter. Denne kvelden vil jeg snakke om tro, musikk og gudstjenester –  inne og ute. Er du på Voss håper jeg du kommer!

«Ein kveld med jazzmusikar og gateprest Carl Petter Opsahl»
Onsdag 21. mars kl 19.00
Vonheim KFUM/KFUK
Arr: Voss Kyrkjeakademi
VELKOMMEN!

Les mer
Stemme sjela. Et blogginnlegg om musikk, spiritualitet og lytting.
Blå katedral. Musikk inspirert av skogen og vinteren