O bli hos meg – en sang til trøst og oppmuntring

O bli hos meg er en sang som har vært med meg lenge. En sang som har gitt meg trøst og oppmuntring gjennom livet, en sang jeg elsker å spille. Her kan du høre den i en rykende fersk musikkvideo.

O bli hos meg

En viktig del av repertoaret i New Orleans-musikken er salmer. «O bli hos meg,» eller «Abide With Me,» som den heter på engelsk, er blant mine favoritter. Den har jeg spilt på kirkekonserter og i begravelser gjennom hele min profesjonelle karriére. I fjor ga jeg ut en plate, «Listener’s Blues,» med låter jeg har spilt så lenge jeg kan huske. Og jeg har med meg pianisten Håkon Gjesvik, som er den musikeren jeg har spilt lengst og mest med. Vi spilte musikken inn i Tøyenkirken. «O bli hos meg» er blant melodiene vi spilte inn. Jeg synes den ble så bra at jeg fikk lyst til å lage en musikkvideo av den. Her er den – håper du liker den!

Hør sangen her

Her kan du høre mer:
Blå Katedral. Søndager før påske legger jeg ut nye musikkvideoer, Blå Katedral er fra sist søndag.
Velt alle dine veie. En annen salme jeg er veldig glad i.
Listener’s Blues. Her kan du høre hele plata

  5 comments for “O bli hos meg – en sang til trøst og oppmuntring

Comments are closed.