HEILAG – Konsert med Carl Petter Opsahl i Tøyenkirken

Søndag 28. oktober inviterer Bymisjonsenteret Tøyenkirken til HEILAG – konsert med Carl Petter Opsahl.

Hellig, av norrønt heilagr: hel, sunn, frisk, uskadd

I vår avla jeg eksamenskonsert på Ole Bullakademiet på Voss etter å ha studert tradisjonsmusikk på bassklarinett i to år. Med Aslak Brimi som læremester fikk jeg fordype meg i den rike tradisjonen nord i Gudbrandsdalen. Nå har jeg plukket fram noen av de fineste springleikene jeg veit om, samt huldreslåtter og salmetoner og inviterer til konsert i Tøyenkirken. Leikene ligger godt på bassklarinett og jeg geder meg til å spille slåttene i kirka jeg har jobba i over mange år.

Helt siden jeg fikk oppleve mesterspelemannen Hans W. Brimi på Ole Bullakademiet på begynnelsen av 1990-tallet har musikken fra Gudbrandsdalen  vært en viktig impuls for meg. Å ha Aslak Brimi som læremester har gitt meg anledning til å fordype meg i en rik tradisjon. Jeg gleder meg til å spille disse fine leikene for deg og håper du kommer på konserten. Velkommen!

HEILAG – Konsert med Carl Petter Opsahl i Tøyenkirken

Tradisjonsmusikk fra Gudbrandsdalen
Carl Petter Opsahl, bassklarinett
Søndag 28. oktober kl 19.00
Bymisjonsenteret Tøyenkirken, Herslebsgate 43
Gratis adgang

 

  1 comment for “HEILAG – Konsert med Carl Petter Opsahl i Tøyenkirken

Comments are closed.