Kappleikminne – en reinlender

For første gang i mitt liv har jeg deltatt på kappleik. Denne helga ble Gudbransdalskappleiken arrangert  på Otta. Det var mye fin musikk. Og straks etter kappleiken skrev jeg en låt. Her er Kappleikminne – en reinlender.

Jeg har pålagt meg selv å skrive en ny låt hver uke frem til sommeren. Denne uka har det ikke vært så enkelt, for jeg har forberedt meg til kappleik. Jeg har øvd og øvd på to fine låter som jeg skulle spille. Og nå har jeg altså vært på  Gudbrandsdalskappleiken på Otta. Det var så mye fin musikk! Spesielt ble jeg imponert over alle ungdommene som spilte så fint. heldigvis gikk det bra med de låtene jeg spilte også.

Da jeg kom til hotellrommet satte jeg meg ned å skrev en ny låt. Den kom heldigvis ganske fort og det ble en reinlender. Det er kanskje ikke så vanlig med reinlender på bassklarinett, og jeg skulle gjerne hatt komp. Siden jeg spilte den inn mitt på natta på hotellrommet, måtte jeg også spille litt svakt. Derfor har jeg forsterket den litte grann noen steder.Men her er den. Min første kappleik som deltager blei et godt kappleikminne, så jeg tilegner denne reinlenderen Sel og Otta Spelemannslag som arrangerte den, og alle de fine folka som var der.

Kappleikminne – en reinlender

 

Hør mer:
Hver uke legger jeg ut ny musikk. Her er noe av det jeg har lagt ut tidligere:
Himmelen er åpen. Oppstandelsesmusikk fra Tøyenkirken
Innside Mountains I. Musikk jeg lagde etter en reise gjennom Lærdalstunnelen.
Velkommen til Voss. En vals inspirert av Voss. Med Jo Asgeir Lie, trekkspill.
Vinterlokk. En musikalsk meditasjon inspirert av det vakre vinterfjellet.
Hilsen til Lom. En vals jeg laga mens jeg venta på bussen hjem.
Tenker på deg, en slags vuggesang
Blå katedral. Musikk inspirert av skogen og vinteren.

Gå gjerne in på min YouTube-kanal. Der finner du også musikk jeg har laga tidligere.

 

 

  1 comment for “Kappleikminne – en reinlender

Comments are closed.