Neste stopp: nytt band!

Det tok oss to øvelser å finne bandnavn, ta bandbilde og lage vår første musikkvideo. Noe lignende har jeg aldri opplevd i mine 35 år som musiker. Vi fant tonen med en gang vi begynte å spille sammen. Her er litt om mitt nyeste bandprosjekt, Neste stopp:

neste stopp: trio med Andreas Dreier, Carl Petter Opsahl og Eirik B. Svela

neste stopp: trio med Andreas Dreier, Carl Petter Opsahl og Eirik B. Svela

«Skal vi møtes i romjula for å øve litt?» spurte Andreas på en spillejobb rett før jul. «Gjerne,» svarte jeg. Vi fant ut at vi gjerne ville ha med en gitarist, og Andreas foreslo Eirik. Så møttes vi på Norges Musikkhøgskole i romjula og øvde.

Vi fant hverandre fra første tone.

Vi begynte med den fine moll-valsen Einarsvollsgråen som jeg har lært av læreren min, Aslak Brimi. Så fortsatte vi med et par låter etter Jan Johanssons «Jazz på Svenska.» Låter av Modern Jazz Quartet er også på repertoaret, og låter vi lager sjøl. Vi er på en musikalsk reise, og vet ikke bestandig hvor neste stopp er.

Neste stopp:

Kammerjazz og folkemusikk er noen stikkord for musikken vi spiller. Vi søker nydelige melodier, klangrikdom og stemningsfulle landskaper. Nå er vi klare for å spille på en jazzklubb eller en kirke nær deg!

Neste stopp: er Eirik B. Svela, gitar, Andreas Dreier, kontrabass og Carl Petter Opsahl, klarinetter

Lik oss på Facebook!

Og her er vår første video – det kommer snart flere 🙂