Klar for høsten! Konserter og plateinnspilling

Etter en god og inspirerende sommer er jeg nå klar for en spennende høst. Konserter med nye og gamle konstellasjoner, komponering og ikke minst plateinnspilling er noe av det jeg ser frem til. Her er litt om høstens program.

Avslutningen av vårsemesteret var intenst, med oppgaveskriving og eksamenskonsert på Ole Bullakademiet. Nå er min tid som musikkstudent over. Etter eksamen var jeg på Landskappleiken i Trysil, der jeg deltok i Åpen klasse og sammen med Gudbrandsdølenes spelemannslag i klassen for lagspill. Gjennom våren hadde jeg også et prosjekt hvor jeg skrev og la ut en ny låt i uka. Det blir nye videoer til høsten! Men først: spilling!

Konserter og musikkgudstjenester

Høstsesongen har allerede tjuvstarta, med gategudstjenester på Egertorget og spilling med trioen neste stopp: hver søndag i august. I begynnelsen av desember reiser vi til Spania og spiller på jazzfestival der. Førstkommende søndag spiller jeg på Robert Normann-festivalen i Sarpsborg sammen med Anders Aarum og Bjørn Olufsen. Så blir det Herr Nilsen med Caledonia onsdag 22. august. I begynnelsen av oktober går turen til Valdres for kirkekonserter der. I midten av oktober er det Oslo orgelfestival og konsert med Ådne Svalastog i Voksen kirke.

I løpet av høsten blir det også solokonserter og spilling på konferanser. Andre helga av september spiller jeg med trekkspilleren Jo Asgeir Lie på konferanse i Ål om trekkspill i kirka. Det blir spennende.

Plateinnspilling

Gjennom årene har Jo Asgeir og jeg spilt endel sammen, så nå synes vi tiden er inne for plateinnspilling. I september går vi i studio, og plata kommer på nyåret.

Ellers kommer jeg til å prioritere skriving av ny musikk denne høsten. Det er noe jeg har forsømt i mange år, og jeg har fått støtte til flere prosjekter. Og det kommer nye musikkvideoer.

Jeg gleder meg til å spille for deg. Kom gjerne tilbake til siden min for konsertoppdateringer og ny musikk. God høst!

For en foreløpig oversikt over høstens konserter, se her