Takk!

Et år er godt og et nytt er i emning. Først må jeg si takk til alle som har kommet på konserter og gitt gode tilbakemeldinger i året som har gått. Det har vært mange fine konsertopplevelser og veldig inspirerende å få spille for så mange mennesker! Spesielt vil jeg nevne jubileumskonserten med Caledonia jazzband i høst, der vi hadde med oss sangeren Birgitte Soojin. Jeg har også spilt med Birgitte i Nøtterøy Kirke og på Skaperverkets kafé i Tønsberg. Det var to fine konserter. I august turnerte jeg med Norbert Susemihl, Morten Gunnar Larsen og Torstein Ellingsen. Få spiller New Orleans-musikk som den gjengen der. Og jeg debuterte med en trio, neste stopp! sammen med Eirk B Svela på gitar og Andreas Dreier kontrabass. To musikere jeg liker godt å spille med.

Jeg ga jo også ut plate, Listener’s Blues, sammen med Håkon Gjesvik og Birgitte Soojin. Responsen har vært overveldende, med gode anmeldelser. «Balsam for sjelen,» skrev Vårt Land. Jeg har også fått mange hyggelige meldinger fra fjern og nær fra folk som har likt musikken. Tusen takk!

Et spennende vårsemester

Denne våren blir spesielt spennende. Jeg studerer fortiden tradisjonsmusikk på Ole Bull Akademiet. Og i juni skal jeg ha eksamenskonsert! Er du i Voss på den tida er du hjertelig velkommen. Ellers blir det konserter med nye og gamle konstellasjoner. Følg med her for jevnlige oppdateringer.

Også på hjemmesiden vil det skje litt av hvert fremover. Jeg kommer til å legge ut låter, noen nye, noen gamle. Jeg har også planlagt å skrive litt om musikk, litt om forbilder, hva jeg hører på og hva som opptar meg som kunstner. Er det noe du lurer på, eller har du kanskje lyst til at jeg skal spille for deg, kan du bruke kontaktskjemaet.

Jeg gleder meg til musikalske møter i tida fremover. Godt nytt år!

 

Konserter våren 2018
Se foreløpig konsertprogram her

  2 comments for “Takk!

Comments are closed.