Turne med Norbert Susemihl – knallstart på høstsesongen!

Denne uka står i New Orleans-musikkens tegn. Jeg legger ut på en liten turne med Norbert Susemihl og hans Joyful Gumbo. Oslo Jazzfestival og Robert Normann-festivalen i Sarpsborg er noen av stedene du kan høre oss.

Turne med Norbert Susemihl

Trompetisten Norbert Susemihl er en av de aller fremste fortolkerne av New Orleans musikk i Europa. Første gang jeg traff ham var i New Orleans 1983, siden har vi spilt jevnlig sammen på festivaler og klubebr i Norge og Europa. Denne gangen  er det blant annet Oslo Jazzfestival, Robert Normann-festivalen i Sarpsborg og Tønsberg jazzklubb som står på programmet. Og et jazzcruise med danskebåten. Det er noen utrolig fine musikere i bandet, som foruten kapellmester Susemihl på trompet og vokal består av den verdenskjente ragtimepianisten Morten Gunnar Larsen,  trombonist Hans Ingelstam og Torstein Ellingsen og Bjørn Olufsen som alternerer på trommer. Og meg på klarinett.

Knallstart på høstsesongen

Det blir en knallstart på høstsesongen, som ellers har mye godt å by på. Blant høydepunktene kan jeg nevne flere konserter med sangeren Birgitte Soojin. Hun bidrar med nydelig sang på Listener’s Blues som jeg ga ut før sommeren. For noen år siden produserte jeg en plate med Østerdølenes Spelemannslag, og i september bidrar jeg på deres jubileumskonsert. Caledonia jazzband har også jubileum i år, som vi feirer med konsert på New Orleans Workshop 4. oktober. Vi skal også ha kirkekonserter ogklubbjobber utover høsten. Dessuten blir det spilling både med kvartetten min og med Tord Gustavsen.

En foreløpig oversikt over konserter jeg spiller i høst, finner du her.

Men først altså, turne med Norbert Susemihl og hans Joyful Gumbo. Jeg gleder meg!

Her er et bilde fra en festival i Sveits for et par år siden:
turne med Norbert Susemihl

Konsertinformasjon, Oslo jazzfestival