Konsert med Carl Petter Opsahl og Birgitte Soojin

Lørdag 20 januar er det konsert med Carl Petter Opsahl og Birgitte Soojin på Tønsberg jazzklubb. Vi gleder oss!

Birgitte og jeg ble av alle ting kjent med hverandre på teologisk Fakultet for omtrent femten år siden. Siden har vi hatt mange fine konserter sammen i Norge og Danmark. Senest var Birgitte gjestesolist med Caledonia jazzband på vår 35års jubileumskonsert i fjor høst. For et par år siden hadde vi mange konserter på København Jazzfestival med den legendariske bassisten Hugo Rassmussen. det er veldig gode minner.

Birgitte Soojin er en av de aller fineste jazzsangerne jeg vet om. Hun har en helt særegen frasering, synger så troverdig og gir liv og varme til sangene. Her kan du høre henne på den siste plata mi, Listener’s Blues.

Til jazzklubben i Tønsberg har vi med oss et veldig fint band, med Ellen Brekken på kontrabass, Anders Aarum piano og Bjørn Olufsen bak trommene. Tønsberg jazzklubb er den største jazzklubben i Norge med et av de fineste publikum jeg vet om. Det er alltid fullt hus når vi kommer, og pvi blir alltid tatt godt imot. Er du i Tønsberg på lørdag, håper jeg du kommer og hører på oss – det tar bare litt over en time med tog fra Oslo!

Konsert med Carl Petter Opsahl og Birgitte Soojin

Tønsberg Jazzklubb, Quality Hotell Tønsberg
Lørdag 20. januar kl 13.30-15.30
Billetter 100,-/50,- (medlemmer av jazzklubben). Barn/ungdom under 25 år gratis
Buffet kr 150,-

besetning
Birgitte Soojin, vokal
Carl Petter Opsahl, klarinetter
Anders Aarum, piano
Ellen Brekken, kontrabass
Bjørn Olufsen, trommer

 

les mer
Tønsberg jazzklubb. her finner du mer om konserten på jazzklubbens egne sider
Listener’s Blues. Her kan du lese mer om den siste plata mi, der Birgitte er med. Her er det også noen smakebiter fra platen.