Velkommen til nye hjemmesider!

Jeg lagde min første hjemmeside for 17 år siden, på en askeonsdag. Når jeg nå ønsker velkommen til nye hjemmesider, er det på feitetirsdag!

Askeonsdag år 2000 så Carl Petters blå sider dagens lys. Her la jeg ut mye forskjellig fra alt det jeg holdt på med. I tillegg til Musikersiden hadde jeg en kirkeside, en kulturside og en grønn side. Jeg la ut artikler, plateanmeldelser, prekener, deler av forskningsarbeidet mitt. En viktig estetisk dimensjon ved Carl Petters Blå sider var at jeg brukte min egen håndskrift i alle overskrifter. Jeg hadde en «portal,» der nettsidens poetisk-ideologiske grunnlag ble presentert gjennom et dikt som gikk over flere sider. Til slutt kom et kart som viste vei til de ulike sidene. Første utgave av Carl Petters blå sider var virkelig blå, med gul skrift på blå bunn. Senere brukte jeg fotografisk bakgrunn, med hav og himmel som representerte det blå. Jeg gjorde alt selv, med Dreamveaver og Photoshop. Det var en del jobb, i tillegg til skriving av innhold.

Mye har skjedd siden årtusen-skiftet. Ikke minst smart-telefoner og nettbrett. Jeg innså etterhvert at håndskriften ikke gjorde seg så godt i små formater. Dessuten virket det som en uoverkommelig oppgave å lære seg såkalt responsiv design, design som forandret seg etter plattformen nettsiden ble lest på. Jeg gikk over til å bruke WordPress som gjorde all den jobben av seg selv. Etterhvert fant jeg også ut at jeg ikke hadde tid til å oppdatere alle de ulike undersidene av Carl Petters blå sider. Så nå har jeg reorganisert blogg og hjemmeside og slått dem sammen. Alt det andre jeg driver med poster jeg på Carl Petters blå blogg.

Min nye hjemmeside

Hjemmesiden som du nå er på, er dedikert musikk og musikervirksomhet. Her poster jeg siste nytt om konserter, plateutgivelser og ulike prosjekter jeg holder på med. Du kan høre musikken jeg lager, se videoer og laste ned noter til noen av komposisjonene mine. Vil du booke meg til en konsert, bryllup, konferanse eller noe annet, kan du bruke kontaktskjemaet under bilder og booking.

Velkommen igjen!

Nedenfor er en lysbildeserie fra tidligere versjoner av Carl Petters blå sider: